Elektronisk verifiering

När det är möjligt kommer Smarkets försöka verifiera ditt konto elektroniskt genom att jämföra de uppgifter du angett med flera officiella databaser.

Om ditt konto inte kan verifieras elektroniskt kan du verifiera ditt konto genom att ladda upp en kopia av ditt ID och ett adressbevis via vår filuppladdningssida.

Fortfarande inte på Smarkets?

Handla idrottsgrenar, politik och aktuella frågor med en branschlös låg 2% -provision. Alla nya kunder är berättigade till 100 SEK-välkomstbonus.

Gå med i Smarkets