Cookie Policy

Smarkets använder cookies för att hantera användarinloggningssessioner, förbättra användarupplevelse, utföra väsentliga webbplatsoperationer och skräddarsy annonsering och annat innehåll för att återspegla dina specifika intressen.

Genom att använda Smarkets hemsida och applikationer godkänner du denna policy.

Vad är en cookie?

Cookies är i form av textfiler som används i en användares webbläsare och hämtas medan de söks efter.

Vilken typ av cookies spårar smarkets?

Essential

Dessa cookies är nödvändiga för att en webbplats ska fungera korrekt; De möjliggör för användarna att navigera via webbplatsen och låta dem utföra specifika funktioner, till exempel att placera insatser, deponera och hantera sina konton. Utan dessa cookies kunde vi inte tillhandahålla vår onlinetjänst. Dessa cookies tillåter inte personuppgifter eller privat information från en användares enhet.

Spårning

Dessa cookies samlar in information om hur besökare använder och interagerar med Smarkets. Dessa cookies samlar inte in data som identifierar en besökare, och används bara för att förbättra Smarkets webbplatsprestanda. Om du inte vill ta emot tredjeparts cookies, aktivera du webbläsarens "Spåra inte" -läge.

Anpassning

Dessa cookies tillåter webbplatsen att tillhandahålla personliga funktioner för användaren. Exempelvis använder Smarkets dessa cookies för att visa Dessa cookies kan inte spåra din surfaktivitet på andra webbplatser. Funktionskakor tillåter inte att Smarkets får tillgång till personlig information eller privat information från en användares enhet.

Tredje part

Från tid till annan kan Smarkets använda cookies för att leverera reklam och annat innehåll för att återspegla dina specifika intressen. Tredjepartsleverantörer använder cookies för att visa annonser baserat på användarens tidigare besök på Smarkets webbplats. Uppgifter som samlas in kommer att användas i enlighet med vår egen sekretesspolicy. Om du inte vill ta emot tredjeparts cookies, aktivera du webbläsarens "Spåra inte" -läge.

Obs! Vi rekommenderar att du använder cookies. Du kan drabbas så mycket du vill resultatet av detta.