Hur kan vi hjälpa dig?

Privacy Policy

Privacy Policy

Att skydda din integritet är viktigt för Smarkets (Malta) Limited ("företaget"). Denna policy beskriver hur personuppgifter vi samlar in från dig, eller som du ger oss, behandlas. Läs följande policy för att förstå den information vi samlar in, hur vi ska använda den informationen och de omständigheter där vi delar den med tredje part. Policyn beskriver också dina personuppgifter, inklusive rätten att invända mot någon av de behandlingar som företaget utför. Mer information om dina rättigheter och hur du utövar dem finns i avsnittet "Dina rättigheter".

Information vi kan samla om dig

Vad du ger oss

Information om dig lagras när du fyller i online formulär eller motsvarar oss via e-post eller direktchatt. Detta inkluderar, men är inte begränsat till, personlig information som tillhandahålls när du registrerar dig för att använda vår tjänst, deponera och ta ut pengar eller rapportera problem med vår service.

Information du ger oss kan innehålla ditt namn, födelsedatum, postadress, e-postadress, telefonnummer, finansiell och kreditkortsinformation, fotografi, kopior av identifikation, adressbevis och andra handlingar.

Vad vi samlar in automatiskt

Vi samlar automatiskt information när du använder vår tjänst som kan innefatta, men är inte begränsad till, vadslagningstransaktioner, kontoöverföringar, teknisk information som IP-adress, inloggningsinformation, webbläsartyp, operativsystem och plattform och fullständig URL-klientström till och med vår websida.

Vad vi får från andra källor

Vi får från tid till annan få information om dig från tredje part (inklusive annonsnätverk, analysleverantörer och sökinformation) som vi arbetar nära.

Cookies

Vi använder cookies för att skilja dig från andra användare på webbplatsen, så att vi kan ge dig en bra upplevelse och förbättra vår service. För en detaljerad förklaring av vilka cookies vi använder, deras syfte och hur du inaktiverar dem, se vår Cookie Policy.

Hur vi använder den information vi samlar in och den rättsliga grunden för vår användning

Vi samlar in och använder din personliga information och annan information som företaget (eller andra på dess vägnar) samlar in från eller om dig för följande ändamål:

  • För att uppfylla ett avtal med dig, eller vidta åtgärder kopplade till ett avtal med dig.
    Detta inkluderar:
    • leverera våra tjänster till dig
    • verifiera din identitet och genomföra nödvändiga säkerhetskontroller (inklusive kontroller som utförts av betrodda tredje parter och utnyttjar en mjuk sökning mot register som innehas av auktoriserade kreditreferensorgan)
    • ta betalningar från dig
    • kommunicera med dig i förhållande till ditt konto och våra tjänster
    • tillhandahålla kundservice till dig

  • Vad som krävs av bolaget för att bedriva vår verksamhet och driva våra legitima intressen, särskilt:
    • För att kunna erbjuda en bättre vadslagningstjänst kan vi använda din användardata för att ge handelsinformation till våra likviditetspartner. Uppgifter som görs tillgängliga för våra likviditetspartner innehåller en anonym unik identifierare som representerar motpartsinformation och marknadstillträde.
    • vi övervakar användningen av våra webbplatser och onlinetjänster och använder din information för att hjälpa oss att övervaka, förbättra och skydda vårt innehåll, tjänster och webbplatser, både online och offline,
    • Vi använder information du tillhandahåller för att personifiera vår hemsida, produkter eller tjänster för dig;
    • vi övervakar kundkonton för att förhindra, utreda och / eller rapportera bedrägerier, terrorism, förvrängning, säkerhetsincidenter eller brott i enlighet med gällande lag
    • Vi använder information du tillhandahåller för att undersöka eventuella klagomål från dig eller från andra, om vår hemsida eller våra produkter eller tjänster. och
    • Vi kommer att använda data i samband med juridiska krav, efterlevnad, lagstiftning och utredningsändamål efter behov (inklusive upplysningar om sådan information i samband med juridisk process eller tvister).
  • Var du ger oss samtycke till:
    • Vi skickar direkt marknadsföring i samband med produkter och tjänster som tillhandahålls av oss, våra samarbetspartners och noggrant utvalda partners.
    • vi placerar cookies och använder liknande teknik i enlighet med vår Cookies Policy och den information som ges till dig när dessa tekniker används och
    • vid andra tillfällen där vi ber om samtycke ska vi använda uppgifterna för det syfte som vi förklarar vid den tiden.

  • För ändamål som krävs enligt lag, till exempel som svar på regeringens förfrågningar eller brottsbekämpande myndigheter som utför en utredning.
  • Vi har utfört balanseringsprov för all databehandling som vi utför på grundval av våra legitima intressen, som vi har beskrivit ovan. Du kan få ytterligare information genom att kontakta oss med hjälp av de uppgifter som anges senare i detta meddelande.

Återkalla samtycke eller på annat sätt invända mot direkt marknadsföring

Varhelst vi litar på ditt samtycke, kommer du alltid att kunna dra tillbaka det samtycket, även om vi kan ha andra juridiska skäl för att behandla dina uppgifter för andra ändamål, som de som anges ovan. I vissa fall kan vi skicka direkt marknadsföring utan ditt samtycke, där vi litar på våra legitima intressen. Du har absolut rätt att välja bort direktmarknadsföring, eller profilerar vi för direkt marknadsföring, när som helst. Du kan göra det genom att följa anvisningarna i meddelandet där det här är ett elektroniskt meddelande eller genom att kontakta oss med hjälp av uppgifterna nedan.

Upplysande av personuppgifter till tredje part

Som policy lämnar vi inte personliga uppgifter till någon annan än de anställda eller tredje part som behöver tillgång till dina uppgifter för att kunna erbjuda dig en tjänst.

I enlighet med tillämplig dataskyddslag är bolaget en datakontrollant för dina personuppgifter. Smarkets Limited (av Level 7, 1 Commodity Quay, London E1W 1AZ, UK) är också en datakontrollant av dina personuppgifter när det ger vissa företagstjänster till företaget. Du kan komma i kontakt med både Företaget och Smarkets Limited genom att använda kontaktuppgifterna nedan.

Vi delar din personliga information med leverantörer från tredje part som använder den för att tjäna annonser baserat på dina tidigare besök på Smarkets webbplats.

Personuppgifter kan delas med myndigheter, brottsbekämpande tjänstemän eller relevanta tillsynsmyndigheter om det behövs för ovanstående ändamål, om de är lagliga eller om det behövs för rättsligt skydd för våra legitima intressen i enlighet med gällande lagar.

Personuppgifter kan delas med idrottsorgan som koncernen har avtal med i syfte att polisera integriteten och tillämpa reglerna för en sport eller upptäckt och förebyggande av ett brott.

Personuppgifter kommer också att delas med tredje parts tjänsteleverantörer, som kommer att behandla det på bolagets vägnar för de ovan angivna syftena, dessa inkluderar:

  • Identitetsverifieringsbyråer
  • Kreditvärderingsinstitut
  • Bedrägeribekämpning
  • Digital marknadsföring och innehållsleverantörer

Om verksamheten säljs eller integreras med ett annat företag, kommer dina uppgifter att lämnas till våra rådgivare och eventuella potentiella köpares rådgivare och skickas till de nya ägarna av verksamheten.

Om information överförs utanför EES och om det här är en intressent eller leverantör i ett land som inte är föremål för ett beslut av EU-kommissionen om tillräcklighet, skyddas uppgifterna enligt EU-kommissionens godkända standardavtalsklausuler, en lämplig sekretessskyddscertifiering eller en leverantörs processorbindande företagsregler. En kopia av den relevanta mekanismen kan tillhandahållas för din recension på begäran till företaget med hjälp av kontaktuppgifterna nedan.

Dina rättigheter

Du har rätt att fråga oss om en kopia av dina personuppgifter. att korrigera, radera eller begränsa (stoppa någon aktiv) behandling av dina personuppgifter, och för att få de personuppgifter du lämnar till oss för ett kontrakt eller med ditt samtycke i ett strukturerat maskinläsbart format och att vi ska dela (port) dessa data till en annan kontroller. Dessutom kan du motsätta sig behandlingen av dina personuppgifter under vissa omständigheter (i synnerhet där vi inte behöver behandla uppgifterna för att uppfylla ett avtalsenligt eller annat juridiskt krav eller där vi använder data för direktmarknadsföring).

Dessa rättigheter kan vara begränsade, till exempel om du uppfyller din begäran skulle det avslöja personuppgifter om en annan person, där de skulle bryta mot tredje parts rättigheter (inklusive våra rättigheter) eller om du ber oss att radera information som vi är skyldiga enligt lag att behålla eller ha tvingande legitima intressen att hålla. Relevanta undantag ingår i både GDPR och i tillämplig nationell lagstiftning om dataskydd. Vi kommer att informera dig om relevanta undantag vi litar på när du svarar på någon begäran du gör. Att utöva någon av dessa rättigheter eller för att erhålla annan information, såsom en kopia av ett berättigat intresse för balanseringstest, kan du kontakta oss med hjälp av kontaktuppgifterna nedan. Om du har olösta problem har du rätt att klaga till en EU-dataskyddsmyndighet där du bor, arbetar eller där du tror att ett brott kan ha inträffat.

Vi kan från tid till annan skicka innehåll som innehåller länkar till andra webbplatser. Om du följer en länk till någon av dessa webbplatser bör du observera att dessa webbplatser har sin egen integritetspolicy och att vi inte tar något ansvar eller ansvar för dessa policyer. Vänligen kontrollera dessa policyer innan du skickar personliga uppgifter till dessa webbplatser.

Hur kommer vi i kontakt med dig

Vi hoppas att vi kan tillgodose frågor du kan ha om hur vi behandlar dina data. Du kan kontakta oss på support@smarkets.com eller genom att skriva till Smarkets (Malta) Limited, Level 7, The Hedge, Ir-Rampa ta 'San Giljan Street, St Julians STJ 1062 Malta

Hur länge kommer du att behålla mina uppgifter?

Där vi behandlar registreringsdata gör vi det så länge du är en aktiv användare av våra webbplatser och i 6 år efter det här.

När vi behandlar personuppgifter för marknadsföringsändamål eller med ditt samtycke behandlar vi uppgifterna tills du ber oss att sluta och under en kort period efter det här (så att vi kan genomföra dina önskemål). Vi registrerar också det faktum att du har bett oss att inte skicka direkt marknadsföring eller att bearbeta dina uppgifter på obestämd tid så att vi kan respektera din begäran i framtiden.

Där vi behandlar personuppgifter i samband med att tillhandahålla tjänster till dig, behåller vi uppgifterna i 6 år från din senaste interaktion med oss.

Åtagande till privatlivet

Bolagets integritetspolicy kan ändras när som helst. Vi meddelar dig om några väsentliga ändringar i hur vi behandlar dina personuppgifter.

Last modified: May 17, 2018


Still not on Smarkets?

Trade sports, politics and current affairs with an industry-low 2% flat commission. All new customers get a £10 welcome bonus.

Join Smarkets