Skydda minderåriga

Smarkets accepterar endast medlemmar av laglig spelålder (18). Avsluta slutförandeprocessen för registreringsprocessen. Föräldrarna måste ta ansvar och måste vara vaksamma för underjobb.

Föräldraövervakning

• Var medveten om vilka webbplatser som ska nås. Föräldrafilter finns på de flesta webbläsare.

• Lämna aldrig ditt konto inloggat när du är borta från datorn.

Allmänna blockeringsprogram eller spelspecifik blockeringsprogramvara.

Det finns både kostnadsfria och betalda tjänster tillgängliga och vi uppmuntrar dig att göra din egen forskning på denna marknad.