Spelplats blockerande programvara

Webbplatsblockeringsprogram begränsar åtkomsten till specifika webbplatser eller tjänster som finns tillgängliga på internet. Om du tror att du har ett spelproblem, kan du använda blockeringsprogrammet.

Det finns två typer av blockeringsprogramvara som är tillgängliga:

1. Allmän blockeringsprogramvara är utformad för att blockera alla webbplatser du vill ha och ange behörigheter för tillträde eller föräldrakontroll.
  2. Spelspecifik blockeringsprogramvara är utformad speciellt för att blockera alla spelrelaterade webbplatser och tjänster.

Var hittar du blockeringsprogram?

Det är ytterst viktigt att göra egen forskning för att hitta den bästa mjukvaran som passar dina egna behov.

Vissa program är gratis, medan andra tar betalt. Det finns också program som körs på din telefon och du kan hitta dessa genom att söka i App Store eller Android Market.

Obs! När du använder den här programvaran, fråga någon att ange lösenordet för dig.

Nästa steg

Att lägga till blockeringsprogram är en start, men det kan hända att du behöver ytterligare support för att hjälpa till med problemspel.

Om du är oroad över ditt spel, klicka här för hjälp, råd och supporttjänster.