Ställ in förlust- och insättningsgränser

Du kan ställa in både insättnings- och förlustgränser.

Deponeringsgränser

Inlåningsgränser gör att du kan kontrollera hur mycket pengar du kan lägga in på ditt konto. Beloppet kan ställas in över en period av en dag, en vecka eller en månad.

Detta begränsar hur mycket pengar som tas in i ditt konto innan du spelar.

Förlustgränser

Förlustgränser gör att du kan begränsa hur mycket pengar du kan förlora under en viss period. Gränsen kan ställas in över en period av en dag, en vecka, en månad eller ett år.

Detta begränsar hur mycket pengar du kan förlora för att kontrollera ditt spelande.

Läs mer om hur förlustbegränsningar fungerar här.

Så här ställer du in en insättning och förlustgräns

När du har ett konto kan du ange en insättnings- och förlustgräns. Logga bara in på ditt Smarkets konto och välj inställningar.

Klicka nu på fliken "Gränser". Härifrån kan du ställa in både inlånings- och förlustbegränsningar på ditt konto.

Nedanstående exempel visar möjligheten att ställa in en förlustgräns. Välj önskad tidsperiod och gränsvärdet och klicka sedan på 'Ange förlustbegränsning'.

Ändringar som görs för att minska dina gränser träder i kraft omedelbart, men det finns en vecka i avvaktan på tiden innan ökade gränser träder i kraft.