Ta en paus från vadslagning

En time-out tillåter dig att ta en kort paus från spel, så att du kan blockera ditt konto för en, sju, 31 eller 42 dagar.

Under den här perioden kommer du inte att kunna satsa eller använda Smarkets-webbplatsen. Vid slutet av din valda tidsperiod kommer ditt konto automatiskt att öppnas igen.

Obs! Du kan inte vända "time-out" under den inställda perioden.

Ställer in en time-out på Smarkets

En time-out kan ställas in genom att logga in på ditt Smarkets konto och klicka på fliken Inställningar.

Härifrån klickar du på "Gränser" header.

Bläddra ner sidan tills du ser timeout-sektionen (som visas nedan).

Du kan sedan välja den längd du vill ta en paus för.