Databeskyttelsespolitik

Beskyttelse af dine data er vigtig for Smarkets (Malta) Limited (“selskabet”). Denne politik beskriver, hvordan de personoplysninger, vi indsamler fra dig, eller som du giver os, vil blive behandlet. Læs venligst følgende politik for at forstå hvilke oplysninger, vi indsamler, hvordan vi vil bruge disse oplysninger, og i hvilke tilfælde, vi deler dem med tredjeparter. Politikken beskriver også dine databeskyttelsesrettigheder, herunder en ret til at gøre indsigelse mod nogle af de behandlinger, som virksomheden udfører. Flere oplysninger om dine rettigheder, og hvordan du gør brug af dem, findes under afsnittet "Dine rettigheder”.

Oplysninger, vi kan indsamle om dig

De oplysninger, du giver os

Oplysninger om dig gemmes, når du udfylder onlineformularer eller kommunikerer med os via e-mail eller livechat. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, personlige oplysninger, der gives, når du tilmelder dig for at bruge vores tjeneste, ind- og udbetaler penge eller rapporterer problemer med vores tjeneste.

Oplysninger, du giver os, kan omfatte dit navn, din fødselsdato, din postadresse, din e-mailadresse, dit telefonnummer, dine finansielle oplysninger og dine kreditkortoplysninger, dit billede, kopier af identifikation, bevis for adresse og andre dokumenter.

De oplysninger, vi indsamler automatisk

Vi indsamler automatisk oplysninger, når du bruger vores tjeneste, som kan omfatte, men ikke er begrænset til, bettingtransaktioner, kontooverførsler, tekniske oplysninger såsom IP-adresse, loginoplysninger, browsertype, operativsystem og platform, mobilenheds-id, netværksoplysninger samt fuld URL-klikanalyse til og på vores hjemmeside og/eller mobilapplikationer.

Hvis du er en amerikansk kunde eller er bosat i USA, vil vi også indsamle bevægelsesdata fra din enheds accelerometer og GPS-placeringsdata.

De oplysninger, vi modtager fra andre kilder

Vi kan fra tid til anden modtage oplysninger om dig fra tredjeparter (herunder reklamenetværk, analyseudbydere og søgeinformationsudbydere), som vi arbejder tæt sammen med.

Cookies

Vi bruger cookies til at skelne dig fra andre brugere på hjemmesiden, så vi kan give dig en god oplevelse og forbedre vores tjeneste. Se venligst vores cookiepolitik for en detaljeret forklaring på, hvilke cookies vi bruger, deres formål, og hvordan du deaktiverer dem.

Sådan bruger vi de oplysninger, vi indsamler, og retsgrundlaget for vores brug

Vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger og andre oplysninger, som selskabet (eller andre, på vegne af selskabet) indsamler fra eller om dig til følgende formål:

• For at opfylde vores kontrakt med dig, eller som led i en kontrakt med dig.
    Dette omfatter:
    • at levere vores tjenester til dig;
    • at bekræfte din identitet og foretage den nødvendige sikkerhedskontrol (herunder kontrol foretaget af pålidelige tredjeparter og brug af en blød søgning i registre, der føres af autoriserede kreditoplysningsbureauer);
    • at modtage betalinger fra dig;
    • at kommunikere med dig i forbindelse med din konto og vores tjenester;
    • at levere kundeservice til dig;
  • Som krævet af Selskabet for at drive vores forretning og opfylde vores legitime interesser, især med henblik på følgende punkter:
    • for at sikre en bedre bettingtjeneste kan vi bruge dine brugsdata til at videregive handelsoplysninger til vores likviditetspartnere. Data, der stilles til rådighed for vores likviditetspartnere, omfatter en anonym unik identifikator, der repræsenterer modpartsoplysninger og tilgåede markeder;
    • vi overvåger brugen af vores hjemmesider og onlinetjenester og bruger dine oplysninger til at hjælpe os med at overvåge, forbedre og beskytte vores indhold, tjenester og hjemmesider, både online og offline;
    • vi bruger oplysninger, du giver os, til at tilpasse vores hjemmeside, produkter eller tjenester til dig;
    • vi overvåger kundekonti for at forebygge, efterforske og/eller rapportere svindel, terrorisme, forvanskning, sikkerhedsbrud eller kriminalitet i henhold til gældende lovgivning;
    • vi bruger oplysninger, du giver os, til at undersøge klager modtaget fra dig eller fra andre om vores hjemmeside eller vores produkter eller tjenester; og
    • vi bruger data i forbindelse med juridiske krav, overholdelse, lovgivningsmæssige og undersøgelsesmæssige formål efter behov (herunder offentliggørelse af sådanne oplysninger i forbindelse med en juridisk proces eller retssager).
    • vi bekræfter, at hvis du er en amerikansk kunde eller er fysisk bosat i USA, kan du kun foretage transaktioner, hvor de statslige bestemmelser tillader det;
  • Hvor du giver os samtykke:
    • vi sender dig direkte markedsføring i forbindelse med produkter og tjenester, der leveres af os, vores datterselskaber og nøje udvalgte partnere;
    • vi gemmer cookies og bruger lignende teknologier i overensstemmelse med vores cookiepolitik og de oplysninger, der gives til dig, når disse teknologier bruges; og
    • ved andre lejligheder, hvor vi beder dig om samtykke, vil vi bruge dataene til det formål, som vi forklarer på det tidspunkt.
  • Til formål, der kræves i henhold til lovgivningen, som f.eks. svar på anmodninger fra statslige eller retshåndhævende myndigheder, der gennemfører en undersøgelse.
  • Vi har foretaget balanceringstests for al den databehandling, vi udfører, på baggrund af vores legitime interesser, som vi har beskrevet ovenfor. Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte os ved brug af de oplysninger, der er angivet senere i denne erklæring.

Tilbagetrækning af samtykke eller på anden måde indsigelse mod direkte markedsføring

Da vi er afhængige af dit samtykke, kan du altid trække dette samtykke tilbage, selvom vi kan have andre juridiske grunde til at behandle dine data med henblik på andre formål, såsom dem, der er angivet ovenfor. I nogle tilfælde kan vi sende dig direkte markedsføring uden dit samtykke, hvor vi er, grundet vores legitime interesser, er afhængige af dét. Du har en ubetinget ret til at fravælge den direkte markedsføring eller profilering, som vi udfører af direkte markedsføringsformål, når som helst. Du kan gøre dette ved at følge instruktionerne i kommunikationen, hvor det er en elektronisk meddelelse, eller ved at kontakte os ved hjælp af de oplysninger, der er angivet nedenfor.

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Vi videregiver ikke personlige oplysninger til andre end de medarbejdere eller tredjeparter, der har brug for adgang til dine data for at tilbyde dig en tjeneste.

I henhold til gældende databeskyttelseslovgivning er virksomheden den dataansvarlige for dine personoplysninger. Smarkets Limited (af Level 7, 1 Commodity Quay, London E1W 1AZ, Storbritannien) er også en dataansvarlig for dine personoplysninger, når virksomheden leverer visse virksomhedssupporttjenester til Selskabet. Du kan kontakte både Selskabet og Smarkets Limited ved at bruge kontaktoplysningerne nedenfor.

Vi deler dine personlige oplysninger med tredjepartsleverandører, der bruger dem til at vise annoncer baseret på dine tidligere besøg på Smarkets hjemmeside.

Personoplysninger kan deles med offentlige myndigheder, retshåndhævende myndigheder eller relevante tilsynsmyndigheder, hvis det er påkrævet i henhold til ovenstående formål, hvis det er foreskrevet ved lov, eller hvis det er påkrævet for den juridiske beskyttelse af vores legitime interesser i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Personoplysninger kan deles med sportsorganer, som Koncernen har aftaler med, med henblik på at overvåge integriteten og håndhæve reglerne for en sport eller opdagelse og forebyggelse af en forbrydelse.

Personoplysninger deles også med tredjepartstjenesteudbydere, som behandler dem på vegne af selskabet til de formål, der er angivet herunder:

• Betalingsudbydere
  • Identitetskontrolbureauer
  • Kreditvurderingsbureauer
  • Bureauer, der bekæmper svindel
  • Bureauer, der tilbyder digital markedsføring og indholdslevering
  • Behandling og validering af GPS-data

I tilfælde af at virksomheden sælges eller integreres med en anden virksomhed, vil dine oplysninger blive videregivet til vores rådgivere og en eventuel potentiel købers rådgiver, og vil også blive videregivet til de nye ejere af virksomheden.

Hvis oplysninger overføres til lande uden for EØS, og hvis dette er til en interessent eller leverandør i et land, der ikke er omfattet af en afgørelse om tilstrækkelighed truffet af EU-Kommissionen, er data tilstrækkeligt beskyttet af EU-Kommissionens godkendte standardkontraktbestemmelser, en passende Privacy Shield-certificering eller en databehandlers bindende virksomhedsregler for leverandøren. En kopi af den relevante aftale kan udleveres til dig for gennemgang gennem en anmodning adresseret til Selskabet ved at bruge kontaktoplysningerne nedenfor.

Dine rettigheder

Du har ret til at bede os om en kopi af dine personoplysninger; til at rette, slette eller begrænse (stoppe enhver aktiv) behandling af dine personoplysninger; og til at få tilsendt de personoplysninger, du giver os i forbindelse med en kontrakt eller med dit samtykke, i et struktureret, maskinlæsbart format, og til at bede os om at dele (overføre) disse oplysninger til en anden dataansvarlig. Derudover kan du under visse omstændigheder gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger (især hvor vi ikke behøver at behandle oplysningerne for at opfylde et kontraktligt krav eller andet lovkrav, eller hvis vi bruger oplysningerne til direkte markedsføring).

Disse rettigheder kan være begrænsede, f.eks. hvis opfyldelse af din anmodning ville afsløre personoplysninger om en anden person, hvor de ville krænke en tredjeparts rettigheder (herunder vores rettigheder), eller hvis du beder os om at slette oplysninger, som vi i henhold til lovgivningen er forpligtet til at opbevare eller har tvungne legitime interesser i at opbevare. Relevante undtagelser er inkluderet i både GDPR og i den gældende nationale databeskyttelseslovgivning eller databeskyttelseslovgivning, der gælder i jurisdiktionen. Vi informerer dig om relevante undtagelser, vi er afhængige af, når vi besvarer enhver anmodning, du fremsætter. For at udøve disse rettigheder, eller for at få yderligere oplysninger, såsom en kopi af en balancetest for legitime interesser, kan du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne angivet nedenfor. Hvis du har verserende bekymringer og er EU-borger eller britisk statsborger, har du ret til at klage til en EU-databeskyttelsesmyndighed, hvor du bor, arbejder, eller hvor du mener, at der kan være sket et brud. Hvis du er amerikansk statsborger, har du ret til at klage til din stats respektive justitsminister.

Vi kan fra tid til anden sende dig indhold, der indeholder links til andre hjemmesider. Hvis du følger et link til nogle af disse hjemmesider, skal du være opmærksom på, at disse hjemmesider har deres egne databeskyttelsespolitikker, og at vi ikke tager noget ansvar for disse politikker. Tjek venligst disse politikker, før du indsender personoplysninger til disse hjemmesider.

Hvordan kontakter jeg jer?

Vi håber, at vi kan besvare eventuelle bekymringer, du måtte have, om den måde vi behandler dine data på. Du kan kontakte os på support@smarkets.com eller ved at skrive til Smarkets (Malta) Limited, Level 7, The Hedge, Ir-Rampa ta' San Giljan Street, St. Julians STJ 1062 Malta

Hvor længe opbevarer i mine data?

I tilfælde, hvor vi behandler tilmeldingsdata, gør vi det, så længe du er aktiv bruger af vores hjemmesider og i seks år efter dette.

Når vi behandler personoplysninger i markedsføringsøjemed eller med dit samtykke, behandler vi oplysningerne, indtil du beder os om at stoppe og i en kort periode derefter (for at give os mulighed for at gennemføre dine anmodninger). Vi registrerer også, at du har bedt os om ikke at sende dig direkte markedsføring eller behandle dine data på ubestemt tid, så vi kan respektere din anmodning i fremtiden.

Hvor vi behandler personoplysninger i forbindelse med levering af tjenester til dig, gemmer vi dataene i 6 år fra din seneste interaktion med os.

Dedikation til databeskyttelse

Virksomhedens databeskyttelsespolitik kan ændres når som helst. Vi giver dig besked om eventuelle væsentlige ændringer i den måde, vi behandler dine personoplysninger på.

Sidst ændret: 21. april 2021