Beskyttelse af mindreårige

Smarkets godkender kun medlemmer, der er over den lovlige spillealder (18). Alle medlemmer skal gennemgå alderskontrol efter afslutningen af tilmeldingsprocessen. Forældre skal tage ansvar og være opmærksomme på mindreåriges spil.

Forældrekontrol

• Vær opmærksom på, hvilke hjemmesider der tilgås. Forældrefiltre er tilgængelige i de fleste browsere.
  • Lad aldrig din konto være logget ind, når du er væk fra computeren.

Hvis du mener, at en mindreårig er i fare, anbefaler vi, at du installerer enten generel blokeringssoftware eller spilspecifik blokeringssoftware.

Der er både gratis og betalte tjenester til rådighed, og vi opfordrer dig til at foretage din egen research af dette marked for at finde det bedste produkt, der passer til dine behov.