Støttebureauer for spilafhængighed

For rådgivning og støtte i forbindelse med dit spil, eller hvis du er bekymret for en ven eller et familiemedlem, er der mange støttetjenester , der tilbyder professionel og dedikeret hjælp:

Center for Ludomani

Center for Ludomani (CfL) har siden 2015 haft fuldt implementeret fjernbehandling på lige fod med deres fysiske behandlingstilbud – eller en kombination af begge.

E-mail: info@ludomani.dk

Tlf: 70 11 18 10

Hjemmeside: https://ludomani.dk/

Forskningsklinikken for Ludomani

Gratis landsdækkende behandling via internettet. Forskningsklinikken for Ludomani på Aarhus Universitetshospital, tilbyder internetbehandling via den digitale behandlingsplatform SpilleFri, der findes på ludo.internetbehandling.dk.

E-mail: fkl@rm.dk

Tlf: 78461698

Hjemmeside: https://ludo.internetbehandling.dk/

Klinik for Ludomani, AMK, OUH

Klinik for Ludomani, AMK, Odense Universitetshospital tilbyder telebehandling gennem programmet "Mit Sygehus". Mit Sygehus kan anvendes som app via mobiltelefon eller tablet eller i en browser på en computer.

E-mail: jakob.linnet@rsyd.dk

Tlf: 29138045

Hjemmeside: https://www.ouh.dk/wm509394

Ludomaniklinikken Mindwork

Ludomaniklinikken tilbyder gratis behandling, vejledning og rådgivning til både spillere og pårørende. Der er mulighed for at behandlingen kan ske via en sikker videoforbindelse.

E-mail: info@mindwork.dk

Tlf: 20751616

Hjemmeside: https://mwklinik.dk/ludomaniklinikken/