Blokeringssoftware til spilsider

Software til blokering af hjemmesider begrænser adgangen til specifikke hjemmesider eller tjenester, der er tilgængelige på internettet. Hvis du mener, at du har et spilleproblem, kan det hjælpe at bruge blokeringssoftware.

Der er to typer blokeringssoftware til rådighed:

1. Generel blokeringssoftware, der er designet til at blokere de hjemmesider, du ønsker at blokere, og angive adgangstilladelser eller forældrekontrol.
  2. Spilspecifik blokeringssoftware, der er designet specielt til at blokere alle spilrelaterede hjemmesider og tjenester.

Hvor kan man finde blokeringssoftware?

Det er altafgørende at foretage din egen research for at finde den bedste software, der passer til dine egne behov.

Nogle programmer er gratis, mens andre kræver betaling. Der er også softwareprogrammer, der kører på din telefon, og du kan finde dem ved at søge i App Store eller Google Play Butik.

Bemærk: Når du bruger disse software, skal du bede en anden om at indtaste adgangskoden for dig.

Næste trin

Tilføjelse af blokeringssoftware er en start, men du kan opleve, at du har brug for yderligere støtte for at afhjælpe dit problemspil.

Hvis du er bekymret for dit spil, skal du klikke her for hjælpe-, rådgivnings- og støttetjenester.