Selvudelukkelse fra Smarkets

Hvis du har brug for at tage en pause fra dit spil, tilbyder vi en selvudelukkelsesmulighed, som giver dig mulighed for at blokere din adgang til din Smarkets-konto i en bestemt eller ubegrænset periode, hvis du ikke længere ønsker at spille.

Det er ikke muligt at genåbne din konto under selvudelukkelsesperioden. Du har også mulighed for straks at udelukke dig selv fra vores konto i 24 timer. Du kan dog til enhver tid forlænge varigheden af din selvudelukkelse, og forlængelsen træder i kraft umiddelbart efter modtagelsen. En selvudelukkelse vil forblive i kraft indtil udløbet af selvudelukkelsesperioden, medmindre du tager skridt til at genaktivere din konto (en fortrydelsesfrist på én dag vil gælde).

Smarkets tager ikke mod bets fra dig i modstrid med en udelukkelse, som du har fastsat i henhold til denne bestemmelse.

Bemærk: Hvis du overvejer selvudelukkelse, bør du muligvis også registrere dig hos ROFUS. ROFUS er en gratis tjeneste, der giver dig mulighed for selv at udelukke dig fra alle onlinespilvirksomheder med licens i Danmark. For at læse mere om tjenesten og tilmelde dig ROFUS, skal du gå til https://www.spillemyndigheden.dk/rofus.

Sådan udelukker du dig selv fra Smarkets

1. Du kan udelukke dig selv fra Smarkets ved at logge ind på din Smarkets-konto og klikke på indstillingsfanen.
  2. Herfra skal du klikke på siden "Grænser".
  3. Rul ned på siden, indtil du ser afsnittet "Selvudelukkelse". Herfra kan du vælge den varighed, du ønsker at udelukke dig selv i.

Bemærk: For udelukkelser på over fem år eller permanente udelukkelser bedes du kontakte vores kundesupportteam.

Næste skridt

Når du har udelukket dig selv, anbefaler vi følgende yderligere trin: