Tag en pause fra betting

En pauseperiode giver dig mulighed for at tage en kort pause fra spil. Du kan blokere adgangen til din konto i 1, 7, 31 eller 42 dage.

I denne periode vil du ikke kunne bette eller bruge Smarkets-hjemmesiden. Ved afslutningen af din valgte pauseperiode vil din konto automatisk blive genåbnet.

Bemærk: Du vil ikke kunne fortryde "pausen" i den indstillede periode.

Indstilling af pauseperioder på Smarkets

1. En pauseperiode kan indstilles ved at logge ind på din Smarkets-konto og tilgå indstillingssiden.
  2. Herfra skal du klikke på overskriften "Grænser".
  3. Rul ned på siden, indtil du ser pausesektionen.
  4. Du kan derefter vælge den periode, du ønsker at tage en pause i.